SON DAKİKA



Haber > Gündem > “Yüzde 5 kar payı” vaadiyle 500 milyon liralık vurgun

“Yüzde 5 kar payı” vaadiyle 500 milyon liralık vurgun

24 Temmuz 2023 Pazartesi - 15:26




Antalya’da faaliyet gösteren bir şirketin, aylık yüzde 5 kar payı verme vaadiyle yüklü miktarda para topladığı tespit edildi. Farklı illerden birçok vatandaşı yaklaşık 500 milyon lira dolandırdığı belirlenen şirkete yönelik gerçekleştirilen operasyonda, gözaltına alınan 7 kişiden 1'i tutuklandı.





Antalya’nın Alanya ilçesinde faaliyet gösteren bir şirketin, farklı illerden birçok vatandaşı 500 milyon lira dolandırdığı belirlendi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Alanya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen operasyonda, bir şirketin piramit satış sistemi ile müşterilerden aylık yüzde 5 kar payı verme vaadiyle yüklü miktarda para topladığı tespit edildi

Aynı sistemle farklı illerden çok sayıda vatandaşı 500 milyon TL dolandırdığı anlaşılan şirkette yapılan aramada 40 adet cep telefonu, 15 adet bilgisayar, 5 adet tablet ve 34 adet senet ele geçirildi.

Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilenlerden 1’i tutuklanırken, 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap