SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yolda yürüyen baba-kızın üzerine beton parçaları düştü!

Yolda yürüyen baba-kızın üzerine beton parçaları düştü!

11 Ağustos 2023 Cuma - 13:15




Konya'da korkunç bir olay meydana geldi. Kaldırımda yürüyen Mehmet Candan ve 4 yaşındaki kızı Almina Günay Candan'ın üzerine bir binanın terasından beton parçaları düştü. Kendisi ve kızının üzerine beton parçası düşen baba dehşet anlarını anlattı.





Akşehir ilçesi Doğrugöz Mahallesi'nde oturan 1'i kız, 3 çocuk babası Mehmet Candan, eşi Fadime (34) ve kızı Almina Günay Candan ile kızına mobilya almak için 2 Ağustos'ta ilçe merkezine gitti. Birkaç mağazada mobilyaları inceleyen aile, İnönü Caddesi'nden tekrar geçerken üzerlerine, 4 katlı binadan beton sıva parçaları düştü.

Yaralanan Mehmet Candan ve kızı Almina Günay, ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradan da Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kafatası, omurga ve kaburgalarında kırıklar oluşan Mehmet Candan, tedavisinin ardından taburcu oldu. Sol bacağı felç olan kızı Almina Günay'ın tedavisi ise hastanede sürüyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap