SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yılmaz Özdil, SADAT meselesine fena daldı: Kimse şaşmamalıdır!

Yılmaz Özdil, SADAT meselesine fena daldı: Kimse şaşmamalıdır!

19 Mayıs 2022 Perşembe - 16:33




Sözcü Gazetesi köşe yazarı Yılmaz Özdil bugünkü köşe yazısında son günlerin en hararetli tartışma konularından biri olan SADAT meselesi hakkında yazdı.





Gazeteci Yılmaz Özdil bugünkü yazısında SADAT’la ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Özdil, “Bu milletin, düşman işgali altındayken bile, ordusu lağvedilmişken bile görmediği bir yapı” dediği SADAT sebebiyle ''uluslararası savaş suçlusu haline getirilirsek, kimse şaşmamalıdı'' diye yazdı.

Yılmaz Özdil’in yazısının ilgili bölümü şöyle:

Bu milletin silahlı gücü, ordusu lağvedilmişken bile, ordusunun muvazzaf subaylarıydı, muvazzaf astsubaylarıydı. Bu milletin silahlı gücü, ordusu lağvedilmişken bile, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin emrindeydi. Bu milletin silahlı gücü, ordusu lağvedilmişken bile, meşru güç kullanma hakkını Anayasa'dan alıyordu. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni, Anayasa'yı, Türk silahlı kuvvetlerini devre dışı bırakarak, adeta yok sayarak, silahlı güç haline getirilen, gayrinizami harp eğitimini, devletin silah ticaretini üstlenen Sadat denilen yapı… Bu milletin, düşman işgali altındayken bile, ordusu lağvedilmişken bile görmediği bir yapıdır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap