SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yılbaşı gecesi öldürülen Melek Nur’un katili yakalandı

Yılbaşı gecesi öldürülen Melek Nur’un katili yakalandı

11 Ocak 2024 Perşembe - 21:07




İstanbul Fatih’te yılbaşı gecesi başından vurularak yaşamını yitiren 17 yaşındaki Melek Nur Özgener’i öldürdüğü gerekçesiyle aranan Ercan Ş., Alibeyköy’de polis operasyonuyla yakalandı. Daha önceden 48 suç kaydı bulunan Ercan Ş., ifade vermeyi reddedip, susma hakkını kullandı. Ercan Ş., tutuklanarak cezaevine gönderildi.





İstanbul’da yılbaşı gecesi Melek Nur Özgener’i başından vurarak öldüren Ercan Ş., polisin operasyonuyla yakalandı.

Fatih, Ali Kuşçu mahallesinde yılbaşı gecesi saat 00.16 sıralarında meydana gelen olayda Melek Nur Özgener, başından tabancayla vurularak ağır şekilde yaralanmış halde hastaneye bırakılmıştı. Melek Nur Özgener, tüm çabalara rağmen yaşamını yitirmişti.

Olay sırasında Melek Nur Özgener’in vurulduğu otomobilin içinde olduğu öğrenilen Nisa A., bir arkadaşlarıyla buluştuklarını bu sırada o kişinin silahını çıkararak, “Seni mi vurayım, yoksa seni mi vurayım" diye şaka yaparken silahın patladığını ve arkadaşının vurulduğunu söylemişti.

Olayı gerçekleştiren kişinin isminin Ercan Ş. olduğu belirlenmişti.

OPERASYONLA YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan şüphelinin izini önceki gün Alibeyköy’de buldu. Bir arkadaşının evinde saklandığı öğrenilen şüpheli Ercan Ş. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüpheli kendisini yakalayan polislere olayın bir kaza sonucu meydana geldiğini söylerken, resmi ifade vermeyerek susma hakkını kullandı.
 

Şüpheliyle birlikte ele geçirilen ve olayda kullanıldığı değerlendirilen 9 mm çapında tabanca incelenmek üzere polis laboratuvarına gönderildi.

48 SUÇ KAYDI VAR


Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Daha önceden 48 suç kaydı bulunduğu öğrenilen şüpheli Ercan Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap