SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yerlikaya: 1 milyon 110 bin maskeyi bugün teslim ediyoruz

Yerlikaya: 1 milyon 110 bin maskeyi bugün teslim ediyoruz

17 Nisan 2020 Cuma - 15:33




İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bu haftasonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı ve Covid-19 tedbirleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.





Düzenlediği basın toplantısı ile İstanbullulara seslene Vali Ali Yerlikaya, corona virüsüne karşı alınan tedbirler hakkında bilgi verdi.

Hasta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı ile ilgili de İstanbullulara seslenen Yerlikaya, “Marketler saat 21.00’e kadar açık, alışverişi son ana bırakmayın” diye konuştu.

Yerlikaya’nın açıklamalarından satır başları:

* Cumhurbaşkanlığımızın 65 yaş ve üstü yaşlılara yönelik maske ve kolonya yardımını göndermeye devam edeceğiz.

* Maske dağıtımında PTT’ler ve eczanelerimiz aktif bir rol üstleniyor. Toplam bir milyon 110 bin maskeyi bugün teslim ediyoruz.


* Sağlık çalışanlarımızın konaklaması için otel, sosyal tesis ve yurtlarda 5720 odayı onların hizmetine sunduk. Sağlık çalışanlarına ulaşım desteği sunduk.

* Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederek, şükranlarımızı sunarak tüm desteği vereceğiz. Vefa Grubu, 310 bin kişinin ihtiyaçlarını karşıladı.

* Marketler bu akşam 21.00’e kadar açık. Lütfen alışverişi son ana bırakmayın. Fırınlar hafta sonu açık. Kurallara uyalım. Son olarak ‘Evde kal İstanbul’ demek istiyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap