SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yerel seçimler sonrası süpriz açıklama Sinan Oğan'dan geldi

Yerel seçimler sonrası süpriz açıklama Sinan Oğan'dan geldi

01 Nisan 2024 Pazartesi - 15:58




Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan, dün yapılan yerel seçimler sonrasında 2028 yol haritası yapacağını duyurdu.





Türkiye, 31 Mart yerel seçimleri tamamlandı. Dün yapılan yerel seçim sonuçlarına göre 22 yıl sonra ilk defa AKP ikinci parti olurken CHP seçimleri, Türkiye genelinde aldığı %37.74'lük oy oranıyla birinci sırada tamamlayarak kazandı.

Genel seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a  ikinci turda desteğini veren Sinan Oğan, yerel seçimler sonrası, sosyal medya platformu X hesabından paylaşımda bulundu. Sinan Oğan, önümüzdeki seçimi işaret ederek yeni yol haritası çizeceğini duyurdu.

SİNAN OĞAN'DAN YENİ YOL HARİTASI MESAJI

"Büyük bir olgunluk ve demokratik bir havada geçen yerel seçimlerin ülkemiz ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kazanan adayları tebrik ediyorum.

Seçimlerin özellikle de Türk Milliyetçileri açısından ciddi bir şekilde masaya yatırılması ve değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçimin merkezi haline getirdiğimiz Türk milliyetçilerinin, kendisini temsil iddiasındaki partilerin maalesef bu seçimlerde gerekli başarıyı gösteremedikleri görülmektedir.

Türk siyaseti yeni bir nesil değişimi arefesindedir. Önümüzdeki kısa süre zarfında bu konuda bir değerlendirme ve 'Yol Haritası'nı sizlerle paylaşacağım" Yerel seçimler sonrası süpriz açıklama Sinan Oğan'dan geldi

Oğan, paylaşımında "Plana sadık kal" anlamına gelen Latince "Nosce Tempus" deyişiyle 2027'yi etiketledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap