SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yaşananlar Haçlı zihniyetinin eseri

Yaşananlar Haçlı zihniyetinin eseri

30 Ağustos 2013 Cuma - 09:16




CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Irak'taki acıların Suriye'de yaşatıldığını açıklayarak, "Yaşananlar Haçlı zihniyetinin eseridir. İslam dün





Adem YILMAZ Ortadoğu'da kan ve gözyaşı eksik olmazken Müslüman dünyasının kendi içinde bölük pörçük olması tepkileri de beraberinde getiriyor. Suriye'ye yönelik düzenleneceği konuşulan operasyonla ilgili son dakika haberleri yayınlanırken CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu da bu mesajlara sert tepki gösterdi. "Hristiyan Haçlı zihniyeti istediği gibi Müslüman dünyasında at koşturuyor" diyen Canalioğlu, şunları kaydetti: İSRAİL’İN AVUKATLIĞINA SOYUNMUŞLAR "Her dönemde Haçlı zihniyeti Ortadoğu'da yeni hesaplar peşinde koşuyor. İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı maalesef eksik olmuyor. Dikkat edin, bu acılar hep masum Müslümanların ülkelerinde yaşanıyor, savunmasız Müslümanlar hayatlarını kaybediyor. Binlerce çocuk annesiz babasız kalıyor. Kendi topraklarından uzak İngiltere, Amerika ve İspanya başta olmak üzere adeta İsrail'in avukatlığına soyunmuş, dünyayı parmaklarında oynatıyorlar. 'Kimyasal silah var' denilerek girilen Irak'ta yaşananlar ile Suriye'ye yapılacak operasyonlar aynı amaca hizmet etmektedir. Müslüman Müslüman kardeşini acımasızca katletmektedir. Bu yaşanan katliamların sorumlusu ise Haçlı zihniyetidir. Maalesef bizim hükümetimiz de bu zihniyete adeta kol kanat germektedir. Artık bu katliamların bir parçası olmaktan bir an önce vazgeçerek bu zulümlere seyirci kalmamalıyız. Topraklarımızı ve hava sahamızı da Haçlı zihniyetinin amaçları doğrultusunda kullandırmamalıyız."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap