SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yargıtay'a atanan 4 yeni üyenin görev yerleri belli oldu

Yargıtay'a atanan 4 yeni üyenin görev yerleri belli oldu

19 Ocak 2024 Cuma - 12:13




Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından Yargıtay üyeliğine seçilen Hasan Yılmaz, Ahmet Akça, İsmail Uçar ve İhsan Kamil Akçadırcı'nın görev yapacakları daireler belli oldu.





Yargıtay Birinci Başkanlık Kurulu, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından 17 Ocak'ta Yargıtay üyeliğine seçilen 4 yeni üyenin görev yerlerini belirledi.

Dairelerin iş, ihtiyaç ve kadro durumu göz önünde bulundurularak eski Adalet Bakan Yardımcısı Hasan Yılmaz ile eski İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar 1. Hukuk Dairesine, eski Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça 7. Ceza Dairesine, eski İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcıvekili İhsan Kamil Akçadırcı ise 5. Ceza Dairesine görevlendirildi.

Eski İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar, Anadolu Adliyesi'nde bazı hakimlerin rüşvet aldığına, iş takibi, aracılık ve usulsüzlük yaptığına ilişkin HSK'ya dilekçe yazmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap