SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yangın dehşetini yaşayan Gördes'ten iç yakan kareler

Yangın dehşetini yaşayan Gördes'ten iç yakan kareler

20 Temmuz 2022 Çarşamba - 16:05




Manisa'nın Gördes ilçesinde dün başlayan ve yaklaşık 17 saatlik bir çalışma sonucu kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarının yapıldığı orman yangını bölgesinde alevlerin geride bıraktığı izler yaşanan dehşeti gözler önüne serdi.





Manisa'nın Gördes ilçesine bağlı Karayağcı Mahallesinde dün 13.40 sıralarında başlayan ve bu sabah 07.30 sıralarında kontrol altına alınan orman yangınında 85 hektar ormanlık alan 100 hektar da tarım alanı zarar gördü. Onlarca bağ evi ve hayvan damının da yandığı bölgede incelemelerde bulunan Gördes Belediye Başkanı yangından etkilenen vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Akyol, "Orman yangını tüm ekiplerin üstün çabası sonucu kontrol altına alınmıştır. Bölgede soğutma çalışmaları devam etmektedir. Canla başla fedakarca mücadele eden tüm ekiplerimizi tebrik ediyor, hepimizi derinden üzen yangınların bir daha yaşanmaması temenni ediyorum. Yangından etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ederek; geçmiş olsun dileklerimizi ilettik" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap