SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ya idam ya da idam!

Ya idam ya da idam!

18 Aralık 2016 Pazar - 08:47




Çarşıya çıkıp şöyle güzel bir iki lokma yiyip, sevdiklerini arama telaşına düşen Mehmetçiklerimize kıydınız. Allah sizin belanızı versin!





Yüreğimiz bu kez Kayseri’de yandı. Çarşı iznine çıkan Mehmetçikleri taşıyan otobüse bombalı saldırı düzenlendi. Milletin önünde bombaları patlatan hainler ve onlara destek veren yandaşları için TBMM’den bir an önce idam kararının çıkmasını bekliyoruz.

ASKERLER HEDEF ALINDI 

Türkiye güne kanlı saldırı ile uyandı! Dün sabah saatlerinde Kayseri’nin Talas ilçesi Zincidere Mahallesi'nden kent merkezine giden ve içinde 1'inci Komando Tugayı'ndan çarşı iznine giden sivil kıyafetli askerlerin bulunduğu halk otobüsü hainler tarafından saldırıya uğradı. Patlamada 14 asker şehit oldu, 11'si ağır 54 kişi yaralandı.

ARAÇ ÇALINTI ÇIKTI

Patlamayla adeta savaş alanına dönen olay yerinde yaralı askerlere çevrede bulunan üniversite öğrencileri ve vatandaşlar ilk müdahaleyi yaptı. Teröristlerin bomba yükleyip patlattığı aracın Şanlıurfa'dan çalındığı ortaya çıktı. Patlamada belden yukarısı parçalanan teröristin Adli Tıp’ta yapılan otopside erkek olduğu belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap