SON DAKİKA



Haber > Gündem > ...Ve o aday çekildi!

...Ve o aday çekildi!

12 Mayıs 2016 Perşembe - 14:18




Devlet Bahçeli'ye karşı ilk bayrak açan merhum Alparslan Türkeş'in doktoru Selim Kaptanoğlu Meral Akşener lehine Genel Başkan adaylığından çekildi.





Türkeş'in eski Genel Sekreter Yardımcısı da olan Selim Kaptanoğlu ekibiyle birlikte Akşener'in saflarına katıldı. Kaptanoğlu önceki gün Çukurambar'daki seçim karargahında Akşener'le özel bir görüşme yaptı. Akşener'in “ağabey” diye hitap ettiği Kaptanoğlu, “Bacım sonuna kadar yanındayız. Ben ve arkadaşlarım sizi destekliyoruz. Yarışta artık aday değil sizin destekçinizim” dedi.

“İBRE SENDEN YANA”

MHP'de MYK toplantısının yapıldığı saatlerde Akşener'le bir araya gelen Kaptanoğlu “Delegelerden imza toplama sürecinde gezdiğim yerlerde ibrenin sizden yana olduğunu gördüm. Bu hareketin ve davanın sizinle iktidar olacağı kanaati ben ve arkadaşlarımda hasıl oldu. O yüzden sizi destekleme kararı aldık. Bu sebeple Genel Başkan adaylığından sizin lehinize feragat etmeyi uygun gördüm” açıklaması yaptı.

3456

RESTİNİ GÖRDÜ

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin MYK'da Meral Akşener ve Sinan Oğan'ı ima ederek, “Bu partiyi onlara bırakmam. Yapabiliyorlarsa buyursunlar kongreyi yapsınlar” restine de cevap gecikmedi. Akşener ve Oğan, Bahçeli'ye, “15 Mayıs'ta tüzük kongresi toplanacak. Biz orada olacağız” diyerek meydan okudu.


Yargıtay 18. Hukuk Dairesi'nin vereceği kritik karar nedeniyle çalışmalarını Ankara'da sürdüren Meral Akşener de hukukçu kurmayları ile yaptığı toplantıda “Geri dönüş yok” mesajı verdi. Akşener yakın çevresine, “Yargıtay bu hafta içerisinde dosyayı esastan görüşüp karar vermezse bile biz o gün kongreyi toplayacağız. Ben arkadaşlarımla birlikte orada olacağım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap