SON DAKİKA



Haber > Gündem > Van'da korkutan deprem

Van'da korkutan deprem

21 Ekim 2023 Cumartesi - 10:35




Kandilli Rasathanesi Van'ın Çakırbey ilçesi mevkiinde bu sabah 08:05 sularında 4.0 şiddetinde deprem meydana geldiğini duyurdu. Rasathane depremin derinliğini 2.2 km olarak açıkladı.





 
Son dakika gelişmesine göre, Türkiye'nin önde gelen deprem izleme kuruluşlarından biri olan Kandilli Rasathanesi, bugün sabah saatlerinde Van'ın Çakırbey ilçesi mevkiinde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Depremin şiddeti 4.0 olarak ölçülürken, derinliği ise 2.2 kilometre olarak belirlendi.

Depremin saat 08:05 sularında gerçekleştiği belirtilirken, Çakırbey ilçesi ve çevresinde yaşayan vatandaşlar tarafından hissedildiği ifade edildi. Deprem anında oluşan kısa süreli panik sonrasında, yetkililer olayın ardından herhangi bir can veya mal kaybı olmadığını açıkladı.

Depremler, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde sıklıkla meydana gelebilen doğal olaylardır. Bu nedenle vatandaşlar, deprem hazırlıklı olmak ve olası depremlere karşı gerekli önlemleri almak konusunda bilinçli olmalıdır. Deprem bölgelerinde yaşayan insanlar için deprem anında doğru davranışlar ve tahliye yollarını bilmek büyük önem taşır. Bu tür doğal olaylara karşı dikkatli olmak ve yetkililerin uyarılarını takip etmek, toplumun güvenliğini sağlamak adına elzemdir.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap