SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vali yardımcısı ByLock'tan tutuklandı

Vali yardımcısı ByLock'tan tutuklandı

28 Ağustos 2018 Salı - 10:23




Mardin Vali Yardımcısı iken 2016'da açığa alınıp, meslekten ihraç edilen ve 'ByLock' kullandığı tespit edilen Tolga Kamil Ersöz, memleketi Tekirdağ'da





Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında TekirdağCumhuriyet Başsavcılığı'na talimatıyla meslekten ihraç edilen Ersöz, Kurban Bayramı'nın 4'üncü günü tutuklanarak Tekirdağ F Tipi 2 Nolu Cezaevine gönderildi. Ersöz ifadesinde özetle, "ByLock listesindeki Bahadır Yörük, mimar Sinan Batmaz, Serkan Şeker ve Serdar Aslantaş'ı ismen tanıyorum. Hiç görüşmüşlüğüm yoktur. Şener Çağlar üniversiteden sınıf arkadaşım olur. İbrahim Gencer ve Erol Korkmaz ile MardinValiliği'nde birlikte çalıştık. Öğretmen Ali Yağmur'u tanıyorum. Kızıltepe'de bir yemekte bir arada bulunmuş olabiliriz. Hemen hemen bütün sivil toplum kesimleri ile görüşmüş olabilirim. Ali Yağmur'un beyanlarını kabul etmiyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap