SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vali Gül’den dolandırıcılık uyarısı

Vali Gül’den dolandırıcılık uyarısı

22 Temmuz 2016 Cuma - 15:01




SİVAS Valisi Davut Gül, kendi ismi ve valilik personelinin isimleri kullanılarak yardım talep edenlere itibar edilmemesini istedi.





Sivas Valisi Gül, yaptığı yazılı açıklamada vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Kendi ismi ve personelin ismi kullanılarak çeşitli kurum ve kuruluşlardan yardım talebinde bulunulduğuna dikkat çekilen açıklamada şu ifadele yer verildi:

 "Bu tür taleplere cevap verilmemesi, herhangi bir müracaatla karşılaşıldığında güvenlik güçlerine ve Valiliğimize bilgi verilmesi bir vatandaşlık görevi olarak değerlendirilmeli ve gereği yapılmalıdır. Özellikle engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları konu alınarak yapılan bu tür talepler geldiğinde ilgililer, talebi Valiliğimizden teyit etmelidirler. Devletimiz, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderme konusunda üzerine düşeni yerine getirmektedir. Vatandaşlarımızın bu tip sahtek?rlıklara itibar etmemesi bu dolandırıcılara karşı en büyük mücadele olacaktır. Bu vesile ile gerek şehitlerimize, engellilere ve gerekse diğer konularda telefon marifetiyle arayıp para isteyen kişilere itibar edilmemesini, konu ile alakalı Emniyet birimlerimizin derhal bilgilendirilmesi hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap