SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vali Çiftçi'nin sigara hassasiyeti

Vali Çiftçi'nin sigara hassasiyeti

03 Eylül 2013 Salı - 16:36




Ordu Valisi Kenan Çiftçi, korumalarını sigara içtiği gerekçesiyle değiştirdiği konusuyla ilgili olarak, “Ben istediğim ile çalışırım, istediğim ile ça





Vali Kenan Çiftçi, sigarayı sevmediğini ifade ederek, insanlara sigara içmeme tavsiyesinde bulunduğunu söyledi. Vali Çiftçi, yaptığı açıklamada, “Ben sigarayı sevmiyorum. Ben tabii sigaralı ortamlarda bulundum ama içmedim. Bunun zararlarını biliyorum. Babamdan dolayı kanser hastalığını da biliyorum. Ne kadar vücuda ve dünyaya zarar verdiğini biliyorum. O yüzden sigara neticede zararlıdır. Buna da her zaman engel olmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz hükümetimizin kapalı ortamlarda sigara içilemez diye kararı var. Onunda en iyi uygulayıcılarından biri olduğumu düşünüyorum. Ben bütün arkadaşları, annelerini, babalarını çocuklarını düşünenler, uzun ömürlü olmak isteyenlere sigara içmemelerini tavsiye ediyorum. Ben istediğim ile çalışırım, istediğim ile çalışmam. Bu benim en doğal hakkım. Bu benim görevim. O konunun detayına girmek istemiyorum” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap