SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vahşi cinayetin sırrı çözüldü! Elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde bulundu

Vahşi cinayetin sırrı çözüldü! Elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde bulundu

27 Ekim 2023 Cuma - 14:45




Denizli'nin Pamukkale ilçesinde dere yatağında elleri, ayakları ve ağzı bağlı, göğsünden bıçaklanarak öldürülmüş bulunan Anıl Alperen Yılmaz'ın (18) cinayet şüphelisi olarak motosiklet tamirciliği yapan Sadi Hozer (24) ile ağabeyi Mahzar Hozer (30) gözaltına alındı.





İki kardeşten Mahzar Hozer susma hakkını kullanırken, Sadi Hozer, Yılmaz'ın iş yerlerine gelip, kendilerini ölümle tehdit ederek haraç istediğini iddia ederek, bu nedenle öldürüp dereye yatağına attıklarını itiraf etti. Adliyeye sevk edilen Hozer kardeşler, tutuklandı.

Olay, 15 Ekim'de Korucuk Mahallesi'nde meydana geldi. Çürüksu Deresi'nde yarı çıplak halde erkek cesedini görenler, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı incelemede, elleri, ayakları ve ağzı bağlı olan cesedin, göğsünde bıçak yarası tespit edildi. Yapılan araştırmada, cesedin, ilçenin Kınıklı Mahallesi'nde oturan dolandırıcılık, uyuşturucu kullanmak, tehdit gibi suçlardan 9 ayrı suç kaydı bulunan Anıl Alperen Yılmaz'a ait olduğu ve ailesinin 10 Ekim'de kayıp başvurusunda bulunduğu belirlendi. İncelemenin ardından ceset, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

  Vahşi cinayetin sırrı çözüldü Elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde bulundu

 

HARAÇ İSTEDİ İDDİASI 


Soruşturma başlatan Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu Amirliği ekipleri, öldürülen Yılmaz'ın en son Ulus Caddesi’nde motosiklet tamirciliği yapan Sadi Hozer ile ağabeyi Mahzar Hozer ile görüştüğünü belirledi. Bunun üzerine Hozer kardeşler gözaltına alındı. İki kardeşten Mahzar Hozer susma hakkını kullanırken, Sadi Hozer suçlarını itiraf edip, Yılmaz'ın iş yerlerine gelip, kendilerini ölümle tehdit ederek haraç istemesi üzerine bıçakla öldürüp, ellerini, ayaklarını ve ağzını bağlayıp, dereye yatağına attıklarını söylediği öğrenildi.

  Vahşi cinayetin sırrı çözüldü Elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde bulundu

 

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hozer kardeşler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (DHA)

 


Vahşi cinayetin sırrı çözüldü Elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde bulundu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap