SON DAKİKA



Haber > Gündem > VAHŞET! İYİ Partili ilçe başkanı sokak ortasında öldürüldü!

VAHŞET! İYİ Partili ilçe başkanı sokak ortasında öldürüldü!

22 Şubat 2022 Salı - 16:37




Kütahya'da İYİ Parti Şaphane İlçe Başkanı Mehmet Sönmez, 19 yaşındaki zanlının bıçaklı saldırısı sonrasında hayatını kaybetti.





Kütahya'nın Şaphane ilçesinde oturan İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet S., dün aynı ilçede yaşayan Erdal K. ile Simav ilçesinde buluştu. Bir süre yürüyen ikili, bankta otururken arkalarından gelen Erdal K.'ın oğlu Mert Can K., Mehmet S.’i boynundan ve karnından 3 kez bıçaklayıp, kaçtı. Erdal K. ise yürüyerek olay yerinden ayrıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı S., ambulansla kaldırıldığı hastanede, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİ UŞAK'TA YAKALANDI

Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada, olay yerini gören güvenlik ve mobese kameraları incelemeye alındı. Cinayet şüphelisinin Mert Can K. olduğu tespit edildi. Araştırmaların ardından Mert Can K., Uşak'taki amcasının evinde yakalanıp gözaltına alındı. Erdal K. ise Simav ilçesinde yakalandı. Baba ve oğlu, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından ifadeleri için Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 TAKİP EDİP, BIÇAKLAMIŞ

İYİ Parti Şaphane İlçe Başkanı Mehmet S.'in, Erdal K.'ın eşiyle gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilirken, ikilinin bankta bu konuyu konuştukları, dedikodulardan haberdar olan Mert Can K.'ın ikiliyi arkalarından takip edip, bıçakla saldırdığı tespit edildi. İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Ali S., Mehmet S.’in hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyadan baş sağlığı dileyerek, "İYİ Parti Şaphane İlçe Başkanımız Mehmet S.'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve partimize sabırlar dilerim" dedi. Soruşturma sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap