SON DAKİKA



Haber > Gündem > Uraloğlu 'Trabzonlu kardeşlerimizin kararı belli'

Uraloğlu 'Trabzonlu kardeşlerimizin kararı belli'

12 Mart 2024 Salı - 15:16




İstanbul’da Murat Kurum rüzgarı. Karadenizlilerde desteğini vermeye başladı.





Abdulkadir Uraloğlu İstanbul seçimleri hakkında Trabzonluların kararının net olduğunu belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu , AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a desteğini sürdürüyor.

Bakan Uraloğlu, "Biz İstanbul'da temel atmama törenleri yapıldığını, metro inşaatlarının temellerinin hafriyatla kapatıldığını gördük. Biz diyoruz ki buraya daha iyi hizmet etmeye talibiz.İstanbul'da yaşan Trabzonlu hemşerilerimizinde kararı net.Murat Kurum ile İstanbul'da, Trabzon'da kazanacak " ifadelerini kullandı.



KARADENİZLİLER KURUM'U DESTEKLİYOR

31 Mart seçimleri öncesi gece gündüz demeden sahada çalışmalarına devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'u Karadenizli hemşerileride yanlız bırakmıyor. Her ilçede Kurum'a desteklerini dile getiren vatandaşlar Kurum'un İstanbul'da elini güçlendiriyor.

Murat Kurum seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada ;

"1 Nisan'dan itibaren, Trabzonlu, İstanbullu kardeşlerimizle birlikte İstanbul'da yükseliş dönemini başlatacağız. Fatihin emaneti pazarlıklar masasından, pazarlıklar kumpasından kurtarılacak ve bu şehr-i İstanbul emin ellerde olacak
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap