SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ünye'de trafik kazası 1 ölü, 2 yaralı

Ünye'de trafik kazası 1 ölü, 2 yaralı

12 Temmuz 2012 Perşembe - 14:37




Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında alev alan araçtaki 1 kişi yanarak hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.





Kaza, Ünye-Samsun arasındaki sahil yolu Gölevi mevkisinde gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ünye'den Samsun istikametine seyir halinde olan Recep Yaman (41) idaresindeki 52 EV 380 plakalı otomobil, önünde seyreden plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobile arkadan çarptı. Arkadan gelen Ayhan Kelleci’nin kullandığı 52 LF 805 plakalı otomobil de, Recep Yaman’ın kullandığı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle LPG’li olan otomobiller alev alırken, 52 LF 805 plakalı otomobilin sürücüsü araçtan çıkarak kurtuldu. Alev alev yanan 52 AV 380 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Hasan Baltacı kendisini dışarı atmayı başarırken, sürücü Recep Yaman ise yanarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Hasan Baltacı Ünye Devlet Hastanesi’ne, Ayhan Kaleci ise Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap