SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ümit Özdağ bu kez İmamoğlu’nu hedef aldı: Atatürk yüzüne bakar mı?

Ümit Özdağ bu kez İmamoğlu’nu hedef aldı: Atatürk yüzüne bakar mı?

20 Mayıs 2022 Cuma - 20:57




Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Apolas Lermi’ye İBB konserinde yer verilmesi üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.





İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Güngören’de halka açık ücretsiz konser düzenledi. Sanatçı Apolas Lermi’nin konser verecek olmasına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan tepki geldi.

"ATATÜRK YÜZÜNE BAKAR MI SENİN?"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İmamoğlu, 19 Mayıs’ta 19 Mayıs Pontus soykırımıdır iftirasını atan adama konser verdiriyor. Allah aşkına zerre kadar milli kimliğin yok mu? Sonra ‘Atatürk ile konuşmak isterdim’ diye reklam ajansı cümlesi ile ortaya çıkıyorsunuz. Atatürk yüzüne bakar mı senin?” ifadeleri ile İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Öte yandan benzer bir durum Trabzonspor kutlamalarında da yaşanmıştı. Trabzonspor, kentte yapılacak şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde sahneye Yunan müzisyen Matthaios Tsahouridis’in de çıkacağını duyuran bir afiş paylaşmıştı. Matthaios Tsahouridis Ümit Özdağ’ın hedef göstermesinden sonra sahneye çıkamamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap