SON DAKİKA



Haber > Gündem > Uçağı birbirine kattı, kimliği bir ay sonra belli oldu!

Uçağı birbirine kattı, kimliği bir ay sonra belli oldu!

08 Ağustos 2023 Salı - 13:32




Uçakta küfürler yağdırıp 'olmayan' bir yolcuyu gösteren kadının yol açtığı kaosta gizem çözüldü, Amerikan medyası 1009 sefer sayılı uçağın tepeden tırnağa arandığını bildiriyor.





ABD'de yaklaşık bir ay önce Dallas kentinden bir yolcu uçağı kalkışa hazırlanıyordu. Yolcular arasında bulunan bir kadının uçağın içinde ayağa kalkıp söyledikleri sosyal medyada paylaşılınca günlerce konuşuldu.

Peş peşe küfürler sıralayan kadının, uçağın önüne doğru yürürken "Size söylüyorum, defolup gidiyorum ve defolup gitmemin bir nedeni var. Herkes buna inanabilir ya da inanmayabilir" dediği duyuldu.

Devamında uçağın arka kısmını göstererek bağıran kadın, "Aldırış etmiyorum ancak şu anda size söylüyorum, arka taraftaki pislik herif gerçek değil. Bu uçakta oturabilirsin ve onlarla birlikte ölebilirsin ya da ölmeyebilirsin. Gitmeyeceğim" dedi.

Öfkeli kadının kimi hedef aldığı görüntülerden anlaşılmıyordu ve bu sırada yolcuların başlarını çevirip uçağın arkasına baktığı görüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap