SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tv100 canlı yayınında tartışma! Yarkadaş ve Yakışıklı birbirine girdi

Tv100 canlı yayınında tartışma! Yarkadaş ve Yakışıklı birbirine girdi

01 Kasım 2022 Salı - 09:44




Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı canlı yayında yine tartıştı. İkili arasında Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş üzerinden tartışma çıktı.





Tv100.com yazarı Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı arasında canlı yayında tartışma çıktı. Taksim Meydanı programına konuk olan ikili 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesindeki cuma namazında hutbede Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının adının geçmemesi üzerine  tartıştı.

"KAFTANCIOĞLU'NA SÖYLE ONU"

Yakışıklı "Gelenek mi var? Mustafa Kemal'in adı mı anılıyordu cuma hutbelerinde?" sözlerine Yarkadaş "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Gazi Mustafa Kemal'in adını anmak zorundadır. Kamu görevindeysen bu ülkenin kurucusuna saygı göstermek zorundasın" diyerek yanıt verdi. "Sen şu anda dayatıyorsun, dayatmakla olmaz bu iş" diyen Yakışıklı'ya Yarkadaş "Bizi Atatürksüz cumhuriyete alıştıramazsınız" dedi. Yakışıklı bu söze "Sen git Canan Kaftancıoğlu’na söyle onu" sözleriyle karışık verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap