SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye'nin önü açılacak

Türkiye'nin önü açılacak

24 Mart 2017 Cuma - 11:55




Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “16 Nisan kolay kolay kapımıza gelmeyecek çok büyük bir fırsat. İnşallah büyük bir kabulle ‘evet’ çıkarsa Türk





Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye hizmet binası inşaatında işçilerle birlikte yemek yedi. Burada konuşan  Anlayan, “Fatsa Belediyemizin yeni hizmet binası inşallah yıllarca Fatsa'ya hizmet verecek. Bu bina sizlerin de el emeği ile ortaya çıkıyor. O sebeple sizlere işverenlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

TARİHİ FIRSAT

Herkesin 16 Nisan’da “evet” demesini istediklerini vurgulayan Başkan Hüseyin Anlayan sözlerini şöyle tamamladı: “İnşallah 16 Nisan Türkiye için tarihi bir fırsat, tarihi bir dönemeç. Buna inanıyoruz. 16 Nisan kolay kolay kapımıza gelmeyecek çok büyük bir fırsat. Çocuklarımıza bizden sonra nesillerimize bırakabileceğimiz çok büyük bir miras inşallah büyük bir kabulle de ‘evet’ çıkarsa da Türkiye'nin önü çok açık olacak.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap