SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye'nin konuştuğu kadın polis. Teröristi öyle bir götürdü ki herkesin hislerine tercüman oldu. Siz varsanız biz rahatız

Türkiye'nin konuştuğu kadın polis. Teröristi öyle bir götürdü ki herkesin hislerine tercüman oldu. Siz varsanız biz rahatız

15 Kasım 2022 Salı - 10:26




Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde önceki gün meydana gelen patlama 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi yaralandı. Kadın terörist Ahlam Albashir aynı günün sabahı gözaltına alındı. Vatandaşlar teröre lanet okumaya devam ederken operasyona katılan kadın polis sosyal medyada gündem oldu.





Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 81 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bombayı bırakan kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını açıklarken; ajanslar şüpheli kadının olay yerinden uzaklaştığı anları ve yakalanma görüntülerini paylaştı. 

KADIN POLİS VİRAL OLDU

Zanlının yakalandığı sırada kaydedilen görüntüler de Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşıldı ve sosyal medyada viral oldu.

Görüntülerde polis ekiplerinin belirlenen adrese baskın yaptığı, şüphelinin gözaltına alındığı ve Emniyet'e götürüldüğü anlar yer aldı. Video ve fotoğraflarda Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görev alan sarı saçlı genç kadın polis memuru dikkat çekti.


İşte sosyal medyada genç kadına yağan "takdir" paylaşımlarından bazıları;




İŞTE İSTİKLAL CADDESİNDEKİ BOMBALI SALDIRIYI YAPAN ZANLININ YAKALANMA OPERASYONUNDAN PAYLAŞILAN FOTOĞRAFLAR;




Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap