SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye onu konuşuyor! Markete girerken yaptığı hareket olay oldu

Türkiye onu konuşuyor! Markete girerken yaptığı hareket olay oldu

11 Ekim 2021 Pazartesi - 16:11




Antalya'da yaşlı bir amcanın marketi kirletmemek için çamurlu ayakkabılarını çıkarıp çoraplarıyla içeri girmesi sosyal medyada gündem oldu.





Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaşanan olayda, marketin kirlenmemesi için çamurlu ayakkabılarını çıkarıp çoraplarıyla dükkana girdi. Amcanın gösterdiği tavır sosyal medyada ilgi topladı ve büyük beğeni aldı. 

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Çetin Market'e geçen cuma günü saat 16.00 sıralarında markete gelen amca, ,market girişinde ayakkabılarını çıkarıp çorapları ile içeri girdi. Durumu, markete ekmek getiren fırın çalışanı fark etti. Fırın çalışanının ayakkabılarını neden çıkardığını sorduğu kişinin, "Market kirlenmesin. Ben de esnaflık yaptım. Araziden geliyorum" dediği öğrenildi. Yaşananlar anbean kameralara yansıdı. 

"Ayakkabılarım çamurlu içerisi kirlenmesin"

Öte yandan Market sahibinin oğlu Hasan Çetin, "Cuma günü saat 16.00 sıralarıydı. Marketimize ekmek getiren fırıncının şoförü beni uyardı. Ben fark etmemiştim. Daha önce hiç görmediğim bir müşterimiz ayakkabılarını çıkarıp işyerimize girmişti. 'Amca neden böyle yaptın' dedik. 'Ben de esnaflık yaptım amcam. Ayakkabılarım çamurlu içerisi kirlenmesin' dedi. 'Amca neden böyle yaptın. Kirlensin önemli değil' dedik" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap