SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türk askeri Bakü'de yeri göğü inletti: Hayranlıkla izlediler

Türk askeri Bakü'de yeri göğü inletti: Hayranlıkla izlediler

08 Aralık 2020 Salı - 13:17




Azerbaycan, Ermenistan karşısında elde ettiği zaferi kutlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Düzenlenecek törenlere katılmak üzere Azerbaycan'a giden Türk askeri Bakü sokaklarında yürüyüş yaptı.





Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da Ermenistan karşısında elde ettiği zafer 10 Aralık tarihinde Bakü'de kutlanacak.

Büyük tören için hazırlıklar devam ederken Türk askeri de kutlama hazırlıkları için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitmişti.

Türk askeri Bakü sokaklarında tören öncesinde prova yürüyüşleri gerçekleştirdi. Yapılan hazırlıklar Azerbaycanlılar tarafından coşkuyla izlendi.

"VATAN SANA CANIM FEDA"

Ermenistan'ın saldırılarını arttırmasının ardından işgal edilmiş topraklarında harekat başlatan ve Erivan yönetimi karşısında büyük zafer elde eden Azerbaycan bu zaferi kutlamaya hazırlanıyor.


Elde edilen zafer kapsamında 10 Aralıkta yapılacak kutlama töreni için Bakü'ye gelen Türk askeri sokaklarda yürüyüş gerçekleştirdi.

Tören düzeninde prova yürüyüşü yapan Türk askerleri "Her şey şehitler için" "Vatan sana canım feda" marşlarıyla yürüyüş provaları gerçekleştirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap