SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'un taşı toprağı altın

Trabzon'un taşı toprağı altın

10 Mart 2015 Salı - 09:29




Yıldız, “Yıllarca Trabzon ve bölge illeri İstanbul ve yurt dışına göç vermiştir, bunun sebebi bölgedeki işsizlik ve gelecek kaygısı olmuştur, artık b





AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ömer Yıldız, “Yıllarca Trabzon ve bölge illeri İstanbul ve yurt dışına göç vermiştir, bunun sebebi bölgedeki işsizlik ve gelecek kaygısı olmuştur, artık buna dur deme vakti gelmiştir” dedi. Yıldız, şunları söyledi: “Yarım asırlık göç geleneğini tersine çevirebiliriz. Bölgemizin sadece yatırıma ihtiyacı var. AK Parti iktidarı bölgeyi eğitim ve sağlık alanında çok iyi seviyeye getirmiştir, bundan sonraki görev bize aittir. Yıllardır vatandaşlarımız, hayatını daha rahat sürdürebilmek, çocuğunu okutabilmek için gurbete göç etmiştir. Trabzon’da umudunu halen Almanya’ya, Hollanda’ya ya da İstanbul’a bağlayanlar var. Eğer Trabzon’a on büyük yatırım getirebilirsek Trabzon’da işsizlik sorunu kalmaz. Bütün Trabzonlulara soruyorum burada uygun imkanlarda işiniz olsa başka bir yere gider misiniz? Geçtiğimiz günlerde bahsettiğim gibi dışarıda çok zengin Trabzonlular var hatta dünyanın her köşesinde. Bu insanları yeniden bu şehirle barıştıracağım. Trabzon’a büyük yatırımlar yaptıracağım. Tüm kardeşlerim şuna inansın bir gün herkes Trabzon’un taşı toprağı altın diyecek” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap