SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon’un rüyası gerçek olacak

Trabzon’un rüyası gerçek olacak

10 Mart 2015 Salı - 11:26




AK Parti Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Uraloğlu, her Trabzonlunun şehrin fırsatlarından yararlanması için projeler hazırladığını ifade etti.





AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Uraloğlu’nun Trabzon ile ilgili projeleri bitmek bilmiyor. İnsanın kimliği ve kişiliği olduğu gibi şehirlerin de kimliği ve kişiliği olduğunu söyleyen Uraloğlu, "Şehrin tarihi geçmişi, kültürü, mimari yapısı, bulunduğu coğrafya ruhunu ve kimliğini öne çıkaran başlıca etkenlerdir. Trabzon’a iyi hizmet etmek için şehrin kimliğini, ruhunu iyi okumak, iyi anlamak lazım" dedi.

Öncelik güvenlik Trabzon’un yatırım ve projelerin yanında yaşanabilir en iyi şehir olma yolunda hızla ilerlediğini söyleyen Uraloğlu, şöyle devam etti: "Bu anlamda havamız, suyumuz ve tabiatımız temiz, şehirlerimiz yaşanabilir, sakin ve güvenli bir görünüme kavuşarak insanlarımızın huzurlu ve mutlu olmasını sağlayacak adımlar atılmakta, atılmaya da devam edilecektir. Güvenlik; yeme-içme, barınma gibi ve belki de onlardan daha öndeki temel insani ihtiyaçlardan birisidir. Bir yandan insanımızın refah düzeyini artırırken, diğer yandan onların güvenli mekânlarda hayatlarını sürdürmelerini sağlamak devletin en önemli görevlerinden birisidir."

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Trabzonlunun rüyasını gerçeğe dönüştürmek için bu yola çıktıklarını dile getiren Uraloğlu, "Her Trabzonlunun, Trabzon’un fırsatlarından yararlanması, rahata, huzura, mutluluğa ulaşması için çalışacağız. Sadece çalışacağız, daha çok çalışacağız. Bu yüzden, siyasi polemiklere prim vermeyeceğiz, kimseyle siyasi bir hesabın içinde olmayacağız" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap