SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'da uyuşturucu operasyonu

Trabzon'da uyuşturucu operasyonu

29 Haziran 2012 Cuma - 17:32




Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu





Edinilen bilgiye göre, içlerinde Otel ve Medikal İşletmeciliği gibi dallarda esnaflık yapan C.S.B ve O.H. isimli şahısların yanı sıra H.K., K.D., M.Y., E.E., R.T., A.K.Ç. ve M.C. isimli şahıslardan 6 aylık çalışma sürecinde ve operasyon aşamasında toplamda 943 Adet Ecstasy hap, 3 kilo 314 gram kubar esrar maddesi, 5 paket halinde 23,44 gram Bonzai maddesi, 11,45 gram plaka esrar maddesi, 2 adet esrarlı sigara, 4,35 gram toz esrar maddesi, 3,00 gram tütünlü esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Takipleri yapılan şüpheli şahıslardan H.K., M.Y., R.T., ve M.C. isimli şahıslarla birlikte olaylara adı karışan A.A., S.Y., E.A. ve V.Ç. isimli 8 şüpheli şahıs tutuklanırken , diğer şüpheli şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap