SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'da Fuhuş Operasyonları Sürüyor

Trabzon'da Fuhuş Operasyonları Sürüyor

01 Ekim 2012 Pazartesi - 20:35




Trabzon emniyet müdürlüğü son 1,5 ayda yaptiklarini denetimler sonucunda fuhuşa aracılık ve yer temin etmek suçundan 10 işyeri hakkinda işlem yaptı





Trabzon'un farklı yerlerinde polisin yaptığı uygulamada "Fuhuşa aracılık ve yer temin etmek" suçundan 10 işyeri hakkında 15-30 gün arası kapama cezası verildi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri son 1,5 aylık süre içersinde Çarşıiçi Sokak ve Çömlekçi Mahallesi'ndeki otel ve cafelere yönelik yaptıkları denetimlerde 10 işyeri hakkında "Fuhuşa aracılık yer temin etmek" suçu tespit ederken, bu işyerleri hakkında 15-30 gün arasında toplam 255 gün kapama cezası verildi. Polis konuyla ilgili olarak 37 kişi hakkında da yasal işlem başlattı. Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Çömlekçi Mahallesi'nde bir otelde 6 yabancı uyruklu bayanın ifadelerine başvururken söz konusu bayanlar, ifadelerinde ücret karşılığı fuhuş yaptıklarını söyledi. Polis olayla ilgili 4 kişi hakkında "Fuhuşa teşvik ve aracılık etmek"suçundan işlem yaparken, 6 bayan daha sonra sınır dışı edildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap