SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'da Amatör maçta ortalık karıştı! "Operasyon mu yapıyorsunuz"

Trabzon'da Amatör maçta ortalık karıştı! "Operasyon mu yapıyorsunuz"

14 Mart 2024 Perşembe - 15:58




Yıldızlıspor-Esiroğluspor’un 0-0 devam eden karşılaşmasında yaşanan el pozisyonuna hakemin sesiz kalınca ortalık karıştı.





Kulüp Başkanı Ömer Faruk Adıgüzel, “İlçe takımlarının Play-Off’larda çıkması neden engelleniyor? Bu lig organize mi edildi. Biz amatöre para, emek veriyoruz. İlçe takımları değil merkez takımları çıksın diye hakem tarafından operasyon mu çekiliyor!” diyerek tepki gösterdi.

Trabzon 1.Amatör A Grubu Play-Off karşılaşmaları devam ederken, önceki oynanan Yıldızlıpor, Esiroğluspor karşılaşmasına hakemin skandal kararları damga vurdu. Centilmenlik içerisinde oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında, skor 0-0 iken Esiroğluspor’un atağında ceza sahasında Yıldızlıspor’lu 9 Numaralı oyuncu topu eli ile uzaklaştırdı. Hakem devam kararı verince ortalık karıştı.

BAŞKAN ADIGÜZEL’DEN SERT TEPKİ




Gol atanın karşılaşmayı kazanacağı bir maç olduğunu ifade eden Esiroğluspor Başkanı Ömer Faruk Adıgüzel, “Amatöre yatırım yapıyorsunuz, zamanınızı veriyorsunuz, gençler emeklerini veriyor ama bir hakem gözünün önünde operasyon yapıyor ve yeniliyorsunuz. Tüm sezonun emeği boşa gidiyor. Açık açık soruyorum! İlçe takımlarının Play-Off’lara çıkması neden engelleniyor? Bu lig organize mi edildi? Biz amatöre para, emek veriyoruz. İlçe takımları değil merkez takımları çıksın diye hakem tarafından operasyon mu çekiliyor! Yoksa kulübümüz üstüne mi oynanıyor?Bilmemekle beraber bunca emeğimizi hiçe sayarak bariz şekilde maçın sonucuna etki eden hakem hatalarını kınıyorum.En üstünden en altına kadar bütün ligler bu bariz hakem hataları yüzünden gençlerin emeği, bizlerin emeği ve onca maddi yükümlülüklerimiz bir düdüğe heba edilmiştir.Kulübümüze yapılan haksızlığa karşı susmayacağız ve bu konuda hak arayışımız devam edecektir” diyerek tepki gösterdi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap