SON DAKİKA



Haber > Gündem > Togg’un fiyatı artacak mı? Togg'la ilgili yeni kararlar alındı!

Togg’un fiyatı artacak mı? Togg'la ilgili yeni kararlar alındı!

18 Haziran 2023 Pazar - 12:07




Yollarda görmeye başladığımız Togg’da yeni gelişmeler ortaya çıktı. Togg’un üretim kapasitesinin arttırılacağı açıklanırken satışlardan elde edilen gelirin bu doğrultuda harcanacağı ortaya koyuldu.





Türkiye'nin yerli otomobili olarak tanıtılan Togg'un, söz verilen ve kurası çıkan araçların belirtilen fiyatlardan verileceği ve zam yapılmayacağı açıklandı. Ayrıca, satışlardan elde edilen tüm gelirin üretime aktarılacağı ve fabrikanın üretim kapasitesinin kademeli olarak arttırılacağı ifade edildi.

FİYAT AVANTAJINA ÖNCELİK VERİLECEK

Türkiye'nin milli otomobili TOGG, üretim sürecinde yeni detaylarla gündeme geliyor. Ülkede Tesla dahil birçok yeni elektrikli araç markasının pazara giriş yapmasıyla birlikte TOGG, rekabet için fiyat avantajına öncelik verecek.

TOGG'un kurayla satın alma hakkı kazanan müşterilere zam yapılmayacağı belirtiliyor. Söz verilen ve kurası çıkan araçlar, belirtilen fiyatlar üzerinden satılacak ve fiyatlara zam yapılmayacak.Ayrıca, satışlardan elde edilen tüm gelirin üretime aktarılacağı ve fabrikanın üretim kapasitesinin kademeli olarak artırılacağı açıklanıyor.

SHELL İLE ANLAŞMA SAĞLANDI


TOGG, elektrikli araçlar için şarj altyapısını da güçlendirmek için çalışmalara başlamış durumda. Şirket, Shell ile şarj altyapısı için protokol imzalarken, İstanbul- İzmir arasında önemli bağlantı yollarında elektrikli şarj altyapısını hayata geçirmeyi planlıyor. Ayrıca, AVM'lerde otoparkların en az yüzde 10'unun elektrikli şarj altyapısı için hazır hale getirileceği ifade ediliyor. Önümüzdeki 5 yıl içinde tüm apartmanlarda elektrikli otomobil şarjı için gerekli altyapı hazırlıklarının tamamlanması hedefleniyor. Araç sahiplerine en yakın şarj istasyonunu bulmaları için bir uygulama da geliştirileceği belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap