SON DAKİKA



Haber > Gündem > TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulundan Yeni Etkinlik

TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulundan Yeni Etkinlik

04 Mart 2024 Pazartesi - 11:56




TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi tarafından TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Aydın ve yönetim kurulu üyeleri çok anlamlı etkinliğe imza atıyor.





TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi tarafından TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu ile birlikte gerçekleştirilecek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri dizisinin ilki 6 Mart Çarşamba günü TTSO Toplantı Salonu’nda Saat 14.00’da “İş Yaşamında Kadın ve Başarı” başlıklı bir panelle başlayacak.

HORON'DA BULUŞALIM 

TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Aydın Trabzon ve çevre il ilçelerden tüm bayanları 6 Mart ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine davet etti . Aydın,Önce panelde sonra horonda buluşalım.



8 Mart Cuma günü ise Ganita'da saat 14.00'da  düzenlenecek olan "Kadınlarla El Ele Horonu Dik Oyna!" Etkinliği ile devam edecek.

İŞ YAŞAMINDA KADIN VE BAŞARI 



TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Aydın Trabzon ve çevre il ilçelerden tüm bayanları 6 Mart ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine davet etti .

Aydın,Önce panelde sonra horonda buluşalım. 



KONUŞMACILAR 

NESLİHAN AÇIKGÖZ KİMDİR?


Korumcuk Vakfı Genel Müdür Yardımcısı

NALAN ERKARAKAŞ KİMDİR ?

Sermaye Piyasaları Grup Başkanlığı görevini halen sürdürmektedir. Nalan Erkarakaş, 1997 yılında Genç Yönetici İşadamları Derneği tarafından Yılın Yöneticisi Ödülü'ne layık görülmüştür. Erkarakaş, 2000 yılında ise Dünya Gazetesi tarafından verilen Yılın Başarılı İş Kadını ödülünü almıştır.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap