SON DAKİKA



Haber > Gündem > TIR kasasından 7 FETÖ firarisi çıktı!

TIR kasasından 7 FETÖ firarisi çıktı!

17 Ekim 2016 Pazartesi - 12:54




FETÖ'den haklarında yakalama kararı bulunan 3 komiser, öğretim görevlisi, öğretmen ve gazetecinin de aralarında bulunduğu 7 kişi TIR'da yakalandı.





3 komiser, öğretim görevlisi, öğretmen, eski gazetecinin de aralarında bulunduğu 7 şüpheli, saklandıkları TIR dorsesinde Bulgaristan'dan Romanya'ya kaçarken yakalandı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince teslim alınan 7 kişinin FETÖ/PYD soruşturma kapsamında haklarında 'yakalama' kararı olduğu ortaya çıktı.

Yapılan kimlik kontrolünde şüphelilerin Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ndeki görevlerinden ihraç edilen komiserler Yunus D., Abdülkadir Ç. ve Kocaeli'de görevli komiser Uğur S., Malatya İsmet İnönü Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Yrd. Doç. Dr. Yunus Hayri Y., Zaman Gazetesi Osmaniye eski muhabiri Fethi A., Burdur Yunus Emre Ortaokulu'nun görevinden ihraç edilen Fen Bilgisi öğretmeni Soner Ö. ve uyuşturucudan suç kaydı bulunan esnaf Ömer Ö. olduğu ortaya çıktı.

''AT İZİ İTİZİNE KARIŞTI''

Şüpheliler  sağlık kontrollerinin ardından haklarında 'yakalama kararı çıkaran' şehirlere gönderildi. Şüpheli polislerden biri hastane çıkışında gazetecilere dönerek 'At izi, it izine karıştı arkadaşlar' dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap