SON DAKİKA



Haber > Gündem > Teslim olan teröristten itiraf! Dikkat çeken Fransa ve Yunanistan detayı

Teslim olan teröristten itiraf! Dikkat çeken Fransa ve Yunanistan detayı

26 Haziran 2023 Pazartesi - 10:52




Terör örgütü PKK'da çözülme sürüyor. Irak'ın kuzeyindeki terör kampından kaçan 4 PKK'lı terörist, Habur ve Silopi'deki karakollara teslim oldu. Teslim olan teröristlerden birinin itirafları ise dikkat çekti.





Türk Silahlı Kuvvetleri ve MİT'in nokta operasyonları teröristlere göz açtırmıyor. Yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütüne art arda darbeler vuruluyor. Bir yandan da PKK'daki çözülme sürüyor. Son olarak 4 terörist, Habur ve Silopi'de güvenlik güçlerine teslim oldu.

Teslim olan teröristlerden birinin itirafları, yurt içinden terör örgütüne katılımın yok denilecek seviyeye indiğinin de kanıtı oldu. "Munzur B." kod adlı terörist, ilk ifadesinde Fransa'da yaşarken geçen yıl terör örgütüne katıldığını ve Irak'ın kuzeyindeki terör kamplarına gönderildiğini ifade etti.

O teröristin terör kamplarına gitmeden önceki durağının ise Yunanistan olduğu ortaya çıktı. Terörist ifadesinde bir süre Yunanistan'da kampta kaldığını ve kendisine ilk bilgilerin orada verildiğini söyledi.

Geçen hafta Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirilen teröristlerinden birinin Alman vatandaşı olduğu ve bir diğerinin yine Fransa'dan örgüte katıldığı ortaya çıkmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap