SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tek kelimeyle yazıklar olsun

Tek kelimeyle yazıklar olsun

25 Ağustos 2015 Salı - 11:51




Şehit kardeşinin cenaze töreninde iktidara yönelik açıklamaları ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Jandarma Yarbay Mehmet Alkan'a MHP Trabzon





Koray Aydın'dan Yarbay Mehmet Alkan'a tam destek... Şırnak'ta şehit düşen kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan'ın cenaze töreninde “Düne kadar çözüm diyenler, ne oldu da bugün ‘sonuna kadar savaş' diyor?” diyerek siyasi iktidara tepki gösteren Jandarma Yarbay Mehmet Alkan'ın bazı çevrelerce gördüğü tepki eleştiri aldı. Eleştirenlerden birisi de MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın oldu.

TBMM Başkan Vekili ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Yarbay Mehmet Alkan'a yönelik linç girişimlerine karşı şehidin abisine sahip çıktı. Konuyla ilgili Twitter'dan paylaşımlarda bulunan Aydın, “Kardeşini şehit veren ve feryat eden yarbayı ‘şucu bucu' diye yaftalamak; hangi aklın ve vicdanın ürünüdür? Tek kelimeyle yazıklar olsun! Şu an istikrarın önündeki en büyük engel, hırsı aklının önüne geçen, seçim kazanmak uğruna ülkeyi felakete sürükleyen AK Parti iktidarıdır.” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap