SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tehlikeyi hayırla bertaraf edeceğiz

Tehlikeyi hayırla bertaraf edeceğiz

01 Nisan 2017 Cumartesi - 11:27




CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, cumhuriyete karşı oluşan tehlikeleri referandumda hayır oyu kullanarak bertaraf edeceklerini söyledi.





Erkan BAŞKIRAN

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Gemlik’te hemşerileriyle buluştu. Bektaşoğlu ilçede bulunan Giresunlu işadamlarını, derneklerini ve evleri ziyaret ederek toplantılar yaptı ve anayasa tasarısıyla ilgili görüşlerini anlattı. Milletvekili Bektaşoğlu konuşmasında, “Ülkenin CHP’ye ihtiyacı hep oldu. Hep birlikte bize emperyalizmin ve işbirlikçilerinin dayattığı anayasa tasarısının ne olduğunu anlatmalıyız” ifadesini kullandı.

GURBETÇİLERİ DE TEMSİL EDİYORUM

Giresun Dereli Aksu Köylüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Erdem’i ziyaret eden ve burada kalabalık bir Giresunlu topluluğuna Anayasa tasarısıyla ilgili görüşlerini anlatan Bektaşoğlu, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. Bektaşoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Ben sadece Giresun’dakileri değil, gurbetteki Giresunluları da temsil ediyorum. Onların hak ve menfaatlerini TBMM’deki çalışmalarımla savunuyorum” diyerek cumhuriyete karşı oluşan tehlikeleri referandumda hayır oyu kullanarak bertaraf edeceklerini de belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap