SON DAKİKA



Haber > Gündem > TC senin kafana sığmamış!

TC senin kafana sığmamış!

19 Eylül 2013 Perşembe - 09:20




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Resmi tabelalardan, valilik tabelalarından 'Türkiye Cumhuriyeti'ni çıkarıyorlar. Soruyor bizim milletvekilimiz:





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir’in Erdek ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 91'inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Kılıçdaroğlu, parti otobüsünün üzerinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bir yol kavşağına geldiğini söyleyerek, "Bir tarafta cumhuriyetçiler var, bir tarafta cumhuriyete karşı olanlar var. Bütün cumhuriyetçileri, Türkiye Cumhuriyeti'ni savunan her yurttaşımı CHP çatısı altında bekliyorum. Resmi tabelalardan, valilik tabelalarından 'Türkiye Cumhuriyeti'ni çıkarıyorlar. Soruyor bizim milletvekilimiz: 'Niye çıkardınız?' 'Efendim oraya sığmadı' diyor. Senin kafana sığmamış, oraya değil. Hiçbir güç, 'Türkiye Cumhuriyeti'ni o tabelalardan kaldırmaya yetmez. Biz bunun mücadelesini azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap