SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tartışma dehşete dönüştü! Aynı evde 4 kişiyi öldürüp kaçtı!

Tartışma dehşete dönüştü! Aynı evde 4 kişiyi öldürüp kaçtı!

20 Aralık 2023 Çarşamba - 10:00




Afyonkarahisar'da korkunç bir olay meydana geldi. 4 kişinin ölü bulunmasıyla kan donduran gerçek ortaya çıktı.





Afyonkarahisar, Çayığbağ Beldesi Uğur Mahallesi'nde korkunç bir olay yaşandı.

Geçmişteki ailevi anlaşmazlıkların karanlık bir sonuca evrildiği bu trajedide, dört kişi hayatını kaybetti.

Olay, M.M.T. isimli şahsın, yaklaşık üç yıl önce boşandığı eski karısı Havva Şenol'u ve ailesini ziyaret etmesiyle başladı. Çocuğunu görmek isteyen M.M.T'nin, olumsuz bir yanıt alması üzerine çıkan tartışma, dehşete dönüştü.

M.M.T'nin yanında getirdiği pompalı tüfekle, sokak ortasında Havva Şenol, babası Adem Şenol, annesi Cemile Şenol ve anneanne Emine Tanış'a ateş açması sonucu, bu dört kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, saldırgan yaklaşık on el ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Acil servis ekiplerinin müdahalesine rağmen, aile üyeleri kurtarılamadı. Olayın ardından jandarma ekipleri, cinayetin işlendiği evde detaylı bir inceleme yaparak delil topladı. M.M.T'nin yakalanması için geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı.


TELEVİZYON PROGRAMINA KATILMIŞLAR

Bu trajedinin, çiftin çocuk velayeti meselesinden kaynaklandığı belirtiliyor. 2019 yılında bir televizyon programına katılan M.M.T. ve Havva Şenol, velayet konusunda daha önce de karşı karşıya gelmişlerdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap