SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tarık Emir Tekin eski sevgilisini unutamadı! 'Aşk acısı çekiyorum'

Tarık Emir Tekin eski sevgilisini unutamadı! 'Aşk acısı çekiyorum'

31 Temmuz 2023 Pazartesi - 11:09




Şevval Şam ile Metin Tekin'in oyuncu oğulları Tarık Emir Tekin, aşk acısı itirafında bulundu. Genç oyuncu, ayrıldığı sevgilisi Sofia'yı unutamadığını söyledi.





Tarık Emir Tekin, son olarak Bir Peri Masalı adlı dizide Alina Boz ile başrolleri paylaşmıştı. Sadakatsiz dizisindeki rolü ile tanınıp şöhreti elde eden Tarık Emir Tekin, geçtiğimiz akşam annesi Şevval Sam'ın konserinde görüntülendi. Genç oyuncu Tarık Emir Tekin, aşk acısı çektiği itirafında bulundu.

Tarık Emir Tekin, Rus asıllı sevgilisi Sofia'dan ayrılmıştı. Genç oyuncu, eski sevgilisi Sofia'yı unutamadığını söyledi.

"SOFIA BENDE BÜYÜK BİR YARA BIRAKTI"

26 yaşındaki Tekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Aşk acısı çekiyorum. Sofia'yı unutamadım, hala bocalıyorum. Bende büyük bir yara bıraktı.


"YOK ABİ YOK, HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM"

Tarık Emir Tekin, daha önce verdiği bir röportajda Sofia ile henüz evliliği düşünmediğini ise “Annemle tanışıyorlar. Yok abi yok, 23 yaşındayım hiç düşünmüyorum” sözleriyle anlatmıştı.

"GELİNİNİZ DEMEK İÇİN ÇOK ERKEN"

Taro'nun oyuncu ve şarkıcı annesi Şevval Sam ise geçtiğimiz aylarda Sofia ile ilgili konuşmuş ve muhabirlerin "Şevval Hanım geçtiğimiz günlerde gelininiz ile tanıştınız" yorumuna yanıt vermişti.

Şevval Sam, "Gelininiz demek için çok erken. Hayat nasıl akacak bilmiyorum. Altı yıl öncesinden tanıyorum Sofia’yı. Evlilik için çok erken. Oğlum kariyerini daha yeni kuruyor" ifadelerini kullanmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap