SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tarihi yeniden yazacağız

Tarihi yeniden yazacağız

13 Ekim 2015 Salı - 17:56




Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Trabzon Milletvekili Soylu, 1 Kasım’da yine iktidar olacaklarını iddia etti.





AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Sürmene'de, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıya Soylu'nun yanı sıra İlçe Başkanı Aydın Bayraktar ve Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile vatandaşlar katıldı. Trabzon'a yatırımı, hizmeti getirebilmek için 4 ayın iki buçuk ayını kentte geçirdiklerini belirten Soylu, "Trabzon'da hem milletimizi dinledik, köylerimize, şehirlerimize gittik, insanımıza misafir olduk, sivil toplum örgütlerini ziyaret ettik. Önümüzdeki 4 yılı nasıl planlarız, altyapısını nasıl yaparız, hangi adımları nasıl atarız diye Ankara'dan fırsat bulduğumuz an ve iki buçuk ay sürekli burada olduk'' şeklinde konuştu.

TEK TEK ANALİZ EDECEĞİZ

Soylu, kentin sorunlarını çözmek için belediye başkanları ile bir araya geldiklerini ifade ederek, ''Kimi gün Zarha Dağı'ndaydık, kimi gün Turup merkezindeydik, kimi gün elektrik meselelerinin çözümü için elektrik idaresinin yöneticileriyle, belediye başkanlarımızla bir araya geldik, onlara ‘bütün muhtarlarımız ile de bir araya geleceksiniz, onları dinleyeceksiniz, bu problemleri not alacaksınız, tek tek analiz edeceğiz’ dedik. Trabzon'umuza önümüzdeki yıl öyle yatırımlar yapacağız ki bir daha bu elektriklerle problemi duymak istemiyoruz. Bir taraftan yayla meselelerine baktık, bir taraftan da orman meselelerine baktık" diye konuştu. Soylu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “1 Kasım, Türkiye'ye oyun, tuzak kuranlara karşı demokrasi dersinin verileceği, yeniden bir tarihin yazılacağı bir gündür. Bu konuda bize güç ve kuvvet verin. Biz bir fark ortaya koymalıyız, nasıl 7 Haziran'da bir fark ortaya koymuşsak, bugün milletvekili sayımızı artırarak, 5 ve 6'yı bir şekilde getirerek, tek başına iktidara Trabzon'dan katkı vermeliyiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap