SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tankın önüne ilk ben atılacağım

Tankın önüne ilk ben atılacağım

17 Temmuz 2016 Pazar - 10:39




FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Ahmet Hakan, Twitter hesabından geçmiş yıllara ait bir yorumunu paylaşarak, "Bulunduğum yerde tank yoktu" dedi.





Dün akşam saalerinde gerçekleşen, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından sosyal medya adeta yıkıldı. Konuyla ilgili binlerce yorum yazan, Twitter ve Instagram kullanıcıları, gazeteci Ahmet Hakan'a da 2 yıl önce atmış olduğu bir tweeti gerekçe olarak göstererek eleştirdi.

Ahmet Hakan ise yapılan eleştirilere yanıt verdi.

AHMET HAKAN: BULUNDUĞUM YERDE TANK YOKTU

Gazeteci Ahmet Hakan, 2013 yılında Twitter adresi üzerinden bir açıklama yapmıştı. Hakan'ın o açıklamasında, "Darbe girişimi olduğunda tankın önüne ilk atılan ben olacağım... Yemin ederim" ifadeleri yer alıyordu. Dün akşam yaşanan olayların ardından, Hakan'ın bu paylaşımını gerekçe göstererek, gazeteciye bir takım eleştirilerde bulunan takipçilerine, Ahmet Hakan'dan yanıt gecikmedi.

Hakan, yaptığı açıklamada, "İstanbul dışındaydım ve bulunduğum yerde tank yoktu. Yoksa atılırdım." ifadelerine yer verdi. Hakan'ın bu açıklamasını takipçileri ise "Bahane" olarak niteledi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap