SON DAKİKA



Haber > Gündem > Survivor'da yarışmacılara bayram sürprizi!

Survivor'da yarışmacılara bayram sürprizi!

11 Mayıs 2021 Salı - 12:38




Survivor 2021'de yarışmacılara büyük Ramazan Bayramı sürprizi... Acun Ilıcalı, Survivor Panorama'ya katıldı, Survivor'da bayram nedeniyle eleme olmayacağını duyurdu. Ayrıca oynanacak oyunu kazanan takımın ailelerinin Dominik'e geleceğini açıkladı.





Survivor 2021'de Ramazan Bayramı'nda yarışmacıları büyük sürprizler bekliyor. Survivor Panorama'ya katılan Acun Ilıcalı, yarışmadaki sürprizleri açıkladı.
 
ELEME OLMAYACAK
 
Acun lıcalı, Ramazan Bayramı'na özel bir yarışma ve ödül hazırlayacağını söyledi. Ramazan Bayramı dolayısıyla önümüzdeki hafta elemenin olmayacağını duyuran Ilıcalı, büyük ödül olacağını da açıkladı.

KAZANAN TAKIMIN AİLELERİ DOMİNİK'E GELECEK
 
Büyük ödülü tek güne sığdırmayacağını söyleyen Ilıcalı, daha önce yarışmacıları gözyaşlarına boğan aile ödülünün de ekrana geleceğini söyledi.
 
Survivor'da bayram nedeniyle 15 Mayıs Cumartesi ve 16 Mayıs Pazar günlerinde aile ödülü oyunun oynanacağını açıklayan Ilıcalı, kazanan takımdaki yarışmacıların ailelerinden iki kişinin de Dominik’e geleceğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap