SON DAKİKA



Haber > Gündem > Suriyelilerden pes dedirten kaçak doğalgaz yöntemi

Suriyelilerden pes dedirten kaçak doğalgaz yöntemi

05 Mayıs 2022 Perşembe - 16:06




Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu sığınmacıların doğalgaz faturalarında yaptığı hileyi açıkladı. Suriyelilerin kaçak doğalgaz kullanma yöntemleri pes dedirtti.





Sığınmacılarla ilgili şiddet ve taciz olayları gündemdeki yerini korurken, Esenyurt’ta yaşayan Suriyeli sığınmacıların doğalgazı kaçak olarak kullanmak için yaptıkları şoke etti.

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, İBB İGDAŞ'ta saha denetimi işinde çalışanın kendisine anlattıklarını aktardı. Esenyurt’ta kaçak doğalgaz kullanımının yagınlaştığı belirtilirken kullandıkları yöntem pes dedirtti.

Babuşçu yaptığı paylaşımda;

İBB İGDAŞ'ta saha denetimi işinde çalışanın anlattıkları: İstanbul'da başta Suriyeliler olmak üzere göçmenlerin yoğun olarak yaşadığı Esenyurt ilçesinde kaçak doğalgaz kullanımı çok yaygın. Genelde sayacı söküp gazı direkt bağlıyorlar.

Bir grup ise sayaç okuma dönemlerini bildiğinden sayaç okuma zamanından 2-3 gün önce sayacı bağlıyor sayaç okunduktan sonra tekrar söküyor ve direkt bağlıyor. Durum tutanakla tespit ediliyor ve merkeze bildiriliyor ancak hiçbir sonuç alınamıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap