SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sosyal medya ayaklandı! Fahrettin Koca ve Mahmut Özer’e istifa çağrısı

Sosyal medya ayaklandı! Fahrettin Koca ve Mahmut Özer’e istifa çağrısı

10 Eylül 2021 Cuma - 17:00




Hükümetin son zamanlardaki en çok konuşulan iki bakanı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e binlerce istifa çağrısı geldi.





Sosyal medyanın bugünkü gündeminde AK Parti iktidarının iki bakanı yer aldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer gelen istifa çağrıları Twitter’da gündem oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya gelen istifa çağrılarının temelinde dün akşamüstü yapılan kamu çalışanlarına aşı ve PCR zorunluluğu getirilmesi açıklaması olurken Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ise 15 bin öğretmen atama sözü neden oldu.

 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün gerçekleştirdiği basın toplantısında  “Pazartesiden itibaren illerimizde bazı okullarımızda örnek olabilecek okullarımızı da öğrencileri de taramak istiyoruz. Rastgele tarama yapıp belirtisi olmadan toplumdan veya öğrencilerimizde virüsün yaygınlığını görmüş olacağız” ifadeleri vatandaşların büyük tepkisine neden olurken Koca’ya “Ellerini çocuklarımızdan çek” ifadeleriyle binlerce istifa çağrısı yapıldı.

 Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’ e ise gelen tepkiler 107 bin öğretmen açığı varken 15 bin atamanın yapılması ve atamaların KPSS 2020 sonuçlarını kapsamıyor olması üzerinden geldi. Takvimi gören binlerce öğretmen KPSS puanı olduğu halde yeniden KPSS’ye girmek zorunda olduklarını anlayınca bir “istifa” tepkisi de Bakan Özer’e gösterildi.

 Aynı akşam  Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Twittter’dan binlerce istifa çağrısı yapıldı. Twitter’da  #MahmutÖzerİstifa ve #fahrettinkocaistifa başlıkları gündemde ilk iki sırada yer aldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap