SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şort saldırganının şoke eden sözleri!

Şort saldırganının şoke eden sözleri!

29 Eylül 2016 Perşembe - 10:59




Kurban Bayramı tatilinde şort giydiği için saldırıya uğrayan hemşireye saldırganın bağırarak 'otobüsü cünüp ettiler' diyerek tekme attığı ortaya çıktı





İstanbul’da bir halk otobüsünde Kurban Bayramı tatili sırasında şort giydiği gerekçesiyle hemşire Ayşegül Terzi’ye hakaret ederek tekme atan Abdullah Çakıroğlu hakkında 4 ayrı suçtan 9 yıla kadar hapis cezası istendi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Çakıroğlu hakkında ‘inanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engellemek’, ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılamak’, ‘kasten yaralama’ ve ‘hakaret’ suçlarından cezalandırılması istedi.

"OTOBÜSÜ CÜNÜP ETTİLER"

İddianamede ek olarak tanık ifadeleri de yer aldı. Tanıklardan Mahir Kır’ın ifadesine göre, metrobüste giderken şüpheli Çakıroğlu bir anda kendi omzundan destek alarak karşı çaprazda oturan Ayşegül Terzi’ye tekme attı ve “Bunların kafasını koparmak lazım, ezmek lazım, bunlar otobüsü cünüp ettiler” diyerek otobüs şoförüne bağırdı. Bu sırada yolcular da müdahale etti ve saldırgan Çakıroğlu Şile yolunda Askeri Lojmanlar Mevkii’nde indirildi.

"TOPLUMUN DEĞERİNİ AYAKLAR ALTINA ALDILAR"


Olaydan sonra yapılan araştırma sonucu yakalanan Çakıroğlu, mağdur Terzi tarafından da teşhis edildi. Çakıroğlu polis ifadesinde özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığını, bir yıl önce psikolojik sorunları sebebiyle tedavi gördüğünü, Antidepresan ilaç kullandığını anlattı. Çakıroğlu, otobüsün arka koltuğunda otururken Terzi’yi gördüğünü, kısa etekle müstehcen bir şekilde oturduğunu, yaşadığı ülkenin ve toplum değerlerinin ayaklar altına alındığını düşünerek kendisini kaybettiğini, kendisine ve çevresine giyiniş tarzı ile saygı göstermediğini düşünerek istem dışı bir hareketle yüzüne doğru tekme attığını anlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap