SON DAKİKA



Haber > Gündem > Son nefesini havalimanında verdi

Son nefesini havalimanında verdi

18 Mart 2015 Çarşamba - 08:53




İstanbul'dan Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'a gidecek olan bir kişi, uçağa bineceği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.





Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Aşkabat'a gidecek olan Türkmenistan uyruklu 43 yaşındaki Batyrov Begench isimli yolcu, bilet kontrol işlemlerinin ardından uçağa götürecek olan otobüse gittiği sırada aniden fenalaşarak yere yığıldı. Yolcunun yerde baygın vaziyette olduğunu gören yetkililer durumu sağlık ekiplerine bildirdiler.

Türmenistan uyruklu yolcuya ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yapsa da; kalp krizi geçirdiği anlaşılanyolcu yaklaşık 45 dakika kalp masajı yapılarak hayata döndürülmeye çalışıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Türkmenistan uyruklu yolcunun cenazesi kesin ölüm sonucunun belirlenmesi için ambulansla Atatürk Havalimanı'ndan alınarak Adli Tıp Morgu'na götürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap