SON DAKİKA



Haber > Gündem > Son anketi canlı yayında açıkladı! AKP ve MHP'ye ekonomik kriz şoku!

Son anketi canlı yayında açıkladı! AKP ve MHP'ye ekonomik kriz şoku!

17 Aralık 2021 Cuma - 15:08




Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, canlı yayında aralık ayında yapılan son anket sonuçlarını paylaştı. Özkiraz ekonomik kriz nedeniyle AKP ve MHP'de büyük düşüş olduğunu kaydetti.





Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, katıldığı televiyon programında Aralık ayında yapılan anket sonuçlarını paylaştı. TELE 1'de yayımlanan 5. Boyut programında anket sonuçlarını değerlendiren Özkiraz, ekonomik kriz nedeniyle AKP ve MHP'de büyük düşüş olduğunu kaydetti. 

EKONOMİK KRİZ ANKETİ

Özkiraz’ın değerlendirdiği anketi soruları ve alınan cevaplar şu şekilde:

“Ciddi bir ekonomik kriz olduğunu düşünüyorum” sorusuna yüzde 71 oranında evet düşünüyorum cevabı verildi.

“İktidar değişirse ekonomi daha mı iyi olur” sorusuna, “Evet daha iyi olur” diyenler yüzde 65’lik dilimi oluştururken “Ekonomi daha kötü olur” cevabını verenler ise yüzde 22 oldu.


Özkiraz, aynı anketin beşinci kez yapıldığını söyleyerek en son geçen yıl Kasım ayında yapılan anket sonuçları ile şimdiki sonuçlar arasında epey farklılık olduğunu bildirdi. Özkiraz, aradaki makas farkınının sebebi olarak ise artan Dolar kuru olarak değerlendirdi.

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap