SON DAKİKA



Haber > Gündem > Son anket sonuçları Ümit Özdağ'ı sinirletti: İddialarını sıraladı...

Son anket sonuçları Ümit Özdağ'ı sinirletti: İddialarını sıraladı...

03 Mayıs 2022 Salı - 19:28




Son anket sonuçları Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ı memnun etmedi. Kamuoyu araştırma şirketi MetroPoll Araştırma geçtiğimiz gün nisan ayı son anket sonuçlarını açıklamıştı. Özdağ, Sencar'a çattı.





MetroPoll Araştırma nisan ayı son anket sonuçları geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşılmıştı. Son anket sonuçları mültecilere yönelik ‘ırkçı’ çıkışlarıyla gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı kızdırdı. Son anket sonuçlarında Ümit Özdağ’ın partisi Zafer Partisi’nin oy oranı %0.5 çıkmıştı.

Son anket sonuçları sonrası Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, MetroPoll Araştırma şirketi kurucusu ve yöneticisi Özer Sencar'a sosyal medya platformu Twitter hesabından tepki gösterdi. 

ÜMİT ÖZDAĞ SON ANKET SONUÇLARINI BEĞENMEDİ

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Metropoll Araştırma'nın partisinin oylarını düşük gösterdiğini savundu. Özdağ, Sencar'ın geçmişte kendisinden ödeme istediğini ve bu talebi reddettiğini öne sürdü.

Ümit Özdağ’ın sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaştığı iddialar şöyle:

“Sencer Özer/Metropol anket değil, siyaset mühendisliği yapıyor. Sahadan gelen Zafer Partisi’nin oylarını başka partilere dağıtıyor.

HDP-Millet ittifakını sağlamak için çalışıyor. İYİ Parti milletvekili iken bana “HDP ile işbirliğine karşı çıkmayın. Erdoğan başka türlü gitmez” demişti.S. Özer’in Zafer oylarını başka partilere dağıtmasının 2. Nedeni 2019 yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti Gaziantep Bld BŞK adayının yaptırdığı ve ödemediği 30 bin TL’yi benden istemesi. Ben de ödeme yapmayı reddettim. Zafer Partisi kurulurken tekrar aradı ve istedi, yine reddettim.”


ÖZER SENCAR: KİŞİ HERKESİ KENDİ GİBİ BİLİR...

MetroPoll Araştırma Kurucusu ve Yöneticisi Özer Sencar ise sosyal medya hesabından Özdağ'ın ismini vermeden “Kişi herkesi kendi gibi bilir…” notuyla Hz. Ali'nin “Kötü İnsan hiç kimseye iyi niyet beslemez. Çünkü o herkesi kendisi gibi görür.” sözünü paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap