SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şırnak-Uludere Karayolu ulaşıma açıldı

Şırnak-Uludere Karayolu ulaşıma açıldı

15 Ağustos 2023 Salı - 13:11




Şırnak Belediyesi tarafından Mayıs 2022 yılında ihaleye çıkarılan Şırnak-Uludere Karayolu bitirilerek ulaşıma açıldı.





23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ve Afet konutları arası Şırnak-Uludere Karayolu'nda yağmur ve kar yağışının ardından devamlı olarak toprak kayması meydana geliyordu. Şırnak Belediyesi tarafından yapılan fore kazık ve istinat taş duvarı çalışmalarının ardından dökülen sıcak asfalt ile birlikte yeniden ulaşıma açıldı.
Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak-Uludere Karayolu'nda biten çalışmaları inceledi. Şehrin üç lokasyonunda başlatılan güçlendirme, genişletme ve asfaltlama çalışmalarının son halkası olan Tümen-Uludere yolunda da son nokta konulduğunu belirten Yarka, "Şehrimizle yaşıt sorunların bir bir çözüme kavuşuyor olması hepimizi fevkalade mutlu ediyor. İlk günden itibaren şehrimizin yeniden ihyası için her alanda destekleriyle bizlerin yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere güzel şehrimiz için emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Tümen-Uludere yolu tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap